dinsdag 11 mei 2010

HAPPY BIRTHDAY SHITJE!

Vandaag is Shit jarig. Hij wordt 7 jaar. Dus we hebben een feestje samen vanavond. Hij krijgt wat extra lekkers en hij mag bij mij slapen.
Maar er is een donker randje aan deze feestdag. Vorige week maandag- en donderdagavond heeft Shitje een rare 'aanval' gehad. Hij wil dan ergens op- of afspringen en lijkt 10 seconden lang totaal geen controle over zijn lichaampje te hebben. Hij spartelt en schokt en kijkt erg geschrokken. Dan is het over. Hij plast er niet bij dus epilepsie is het niet. Hij is over het algemeen ook veel rustiger, slaapt veel meer. Dus ik maak me zorgen. Ik zou erg graag naar de dierenarts willen maar iets houdt me tegen. Ik ben veel te bang voor wat ze eventueel zouden vinden. De laatste keer bij de dierenarts met een beestje van me waarvan ik dacht dat ie ziek was, draaide uit op een 'inslaper'. Daar heb ik zoveel verdriet van gehad dat ik er wat bang van ben geworden. Ik heb nl. een rotgevoel bij die aanvallen van Shit. Het ziet er niet goed uit. Ik heb nog gebeld met de fokster, maar ook zij gaf te kennen dat het geen goed teken is.
Ik weet het, misschien is het heel makkelijk te verhelpen en moet ik gewoon gaan. Ik steek deze week nog even mijn hoofd in het zand. Kijk het nog even aan. Misschien gebeurd het niet weer.....

3 opmerkingen:

Dora zei

Ow wat triest voor het beestje en voor jou, dat is niet niks, maar kan me voorstellen dat je even je kop in het zand steekt, ik deed dat met mijn hondje ook.
Hij wordt wel verwend vandaag zo te horen, geniet ervan! Jij ook!

Ria zei

Van harte Shitje!! Lekkere lieve kat.....maar dan ook nog gekke dingen doen, kan me je bezorgdheid voorstellen Nic....hou het goed in de gaten [doe je ook] en dan kun je altijd nog naar de da. xx

CĂ©line zei

Gefeliciteerd met Shitje!!!
Oei, kan me voorstellen dat je even je kop in het zand wil steken. Hoop dat het niks bijzonders is en als je toch naar de dierenarts gaat veel sterkte!
xxxx

Daisypath Vacation tickers @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Volgers