zondag 16 mei 2010

Kapot-golf

Ken de dat? Zo'n periode waarin alle elektrische apparaten je in de steek gaan laten.
Ik heb die golf nu.
Mijn fototoestel, laptop, magnetron, tv slaapkamer, föhn EN styler, lamp keuken, lamp slaapkamer, 1 lamp zonnebank en wat kleine dingetjes aan de auto. Allemaal keduuk. Het geeft een beetje vreemd gevoel, armoedig of zo. Je huis krijgt meteen zo'n gevoel van 'niet in orde'.
En ik ben helemaal geen freak in het hebben van het nieuwste, mooiste, grootste, maar sommige dingen kan ik gewoon niet missen (denk ik). Neem nou de tv op de slaapkamer. Niks zo lekker als lekker in je bedje nog even naar die stomme politieserie uit de jaren 90 kijken. Heerlijk. Dus de afgelopen weken heb ik echt gebaald dat die kapot was. Ik ging op de bank maar even liggen, viel vaak dáár in slaap om na een half uur alsnog naar bed te stommelen. Of je föhn of styler. Mijn haar MOET geföhnd en gestyld. Anders zie ik eruit als een moeke (NOT DONE!). En als die dan kapot zijn..... grrrr.
Maar goed, ik ben begonnen aan de tocht der vervanging. Begonnen met de tv op de slaapkamer, ik heb er 1 op de kop kunnen tikken voor 10 euro, via marktplaats. Helemaal goed. Ik val weer blij in slaap.
Op naar het volgende.

3 opmerkingen:

Dora zei

Ja dat zal je altijd zien dat dat allemaal tegelijk komt dat je denkt ow nee wat nu...wij hebben ook zo'n periode, oven..en de droger is aan het mokken en maakt kortsluiting dus dat blijft ook niet lang meer goed gaan....take care!

Renate Milenkovic zei

Oh zo herkenbaar! Alles komt in zeven zeggen ze dan, ik tel dan altijd maar snel af dan kan ik weer denken, zo dat is achter de rug. Bij onze tv in de slaapkamer zei is stoer die vervangen we niet hoor, nou na drie dagen was ik zo sjago dat mijn man gek van me werd en er die zelfde avond nog een tv werd gekocht.

Groetjes,
Renate

Jolanda zei

Wij hadden dat vlak na het overlijden van mijn vader; alles in huis ging stuk, 't één na 't ander.Een paar jaar later las ik een intervieuw met Liesbeth den Uyl, onder andere over de dood van haar man. Zij vertelde dat na zijn overlijden ook van alles bij haar thuis kapot ging, zij omschreef het als het gevolg van een enorme negatieve energie die er toen in haar huis heersde.
Ik viel om van verbazing, het was zó herkenbaar!
Nu lees ik jouw verhaal....
Kan het waar zijn? Negatieve energie die alles kaopt doet gaan?
Wat het ook is; ik hoop dat het je gauw beter zal gaan!
Groetjes,
Jolanda

Daisypath Vacation tickers @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Volgers