woensdag 8 december 2010

Biko


Gisteravond heb ik in een mailtje gelezen dat Biko is ingeslapen. Hij had lymfeklierkanker.....
Biko, geboren 7 juni 2004, was mijn Amerikaanse Bulldog. Na mijn relatiebreuk in 2008 heb ik de beslissing moeten nemen een ander thuis voor hem te zoeken, omdat hij door mijn vele uren werk te alleen was en te weinig aan zijn trekken kwam als hond (uren lopen en zo). Het afscheid was toen al hartverscheurend. Biko was een komische hond, altijd blij, energiek, lomp maar oh zo trouw en lief. Ik had, al zeg ik het zelf, hem goed opgevoed en ondanks zijn soms speelse ongehoorzaamheid kon ik met deze 50 kg wegende hond alles doen wat ik wilde. Hij was lelijk, had een roze neus, keek scheel, had een overbeet, was groot en breed en lomp. Maar kon knuffelen als geen ander en kinderen konden alles met hem doen en laten. Hij vond alles goed.
De mensen waar hij is heengegaan hebben bijzonder veel van hem gehouden, dat kon ook niet anders, zo'n hond was het. Wat zullen zij hem ook missen zeg....
Lieve Biko, mijn enige troost is dat je weer samen met je maatje Boy bent. Ik voel me zeer vereerd dat je mijn hond was.
Dikke knuf, gekke hond!

4 opmerkingen:

Dora zei

Ik vind het zo sneu, volgens mij was het een enorme lieverd wat uiterlijk betreft een bullebak, maar hij had nooit iets slechts gedaan...knuffel van mij!

Ria zei

dikke knuffel Nic en Robin, moeilijk voor jullie....xx

Ann Marie zei

sterkte Nicky gelukkig is het voor onze dieren wat beter geregeld en hoeven ze niet te lijden gelukkig. Biko heeft baasjes gehad die echt van hem hielden en dat is heel wat waard

Miranda zei

Ach jeetje dat valt niet mee....
Heel veel sterkte!

Daisypath Vacation tickers @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Volgers