dinsdag 5 januari 2010

Dean McDermott en Tori Spelling

Ik vind ze leuk, sorry....

Die hele Tori is echt gewoon een leuk mens. Niet echt knap maar och, dat zie je al heel snel niet meer omdat je gewoon om haar moet lachen. Met alle allures die ze heeft is ze gewoon zichzelf, die allures horen bij haar. Zo is ze opgevoed. Met een moeder die meer om andere dingen geeft dan een moeder-dochterrelatie. Telkens als ze daarover praat merk ik dat ik haar geloof. Ze is gewoon zo zuchtig naar moederliefde, ik vind het echt zielig. Zelfs haar stomme gedoe met Mimi LaRue vond ik stiekum toch wel leuk.

Maar ja... dan komt die Dean in beeld. Canadees (toch ff lekkerder), kan ijshockeyen, motorrijden, heeft tattoos die hem gewoon sexy maken, draagt een bril die hem cool staat, heeft haardrachten die altijd leuk staan, doet zooooo lief en leuk met zijn vrouw en kinderen, is heel erg gewoon een ubercoole jongen, euh man, sorry.

Ik weet niet of het gespeeld is, natuurlijk wel een beetje, maar als ze dan al die 'bloopers'  laten zien, waarin ze gewoon lekker alles zeggen en doen zoals ze zijn.... top gewoon, helemaal lekker jezelf zijn!!

Dean mag wel een keer bij mij komen ontbijten en Tori ga ik graag een keer mee shoppen en zo.
Leuke mensen.

They proved me sooooo wrong!

4 opmerkingen:

Lenet zei

Grappig dat je dat zegt . Ik ben toevallig een paar keer op hun real life soap terecht gekomen met zappen , en denk er dus precies zo over als jou, heel leuk stel.
They proved me soo wrong too

Dora zei

Ik heb het nog nooit gezien, maar kan me er wel iets bij voorstellen, niet iedereen is zo, en dat is dan leuk om te zien!

Chantal zei

Wat een toeval zeg ...
Vandaag net met een collega over gehad en allebei schoorvoetend toegegeven dat het eeng eweldig programma is.

Ik heb er zelfs speciaal een uitbreiding op mijn zenderpakket voor genomen hi hi hi

kus

Ria zei

oh kijk jij ook naar hun zeepserie? ik soms, en lig dan helemaal in een deuk om die twee...die Dean is idd een ding waar je rustig een dag of wat een beschuitje mee wilt eten ;)

Daisypath Vacation tickers @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Volgers