zondag 24 januari 2010

Paranormaal

Vandaag ben ik naar de paranormaalbeurs geweest met een vriendinnetje. Ik heb verschillende vriendinnetjes die niet samen 'e'en groep vormen, maar met elk van hen heb ik iets anders. Zo zijn er Alies en Emily, allebei net 30, veel jonger dan ik dus. Met hen heb ik flauwe kinderachtige humor, pret met uitgaan en gewoon gezelligheid. Met Alies deel ik iets, omdat we van elkaar weten dat we er altijd zijn, met Emily deel ik iets omdat we ook diepgang hebben. We begrijpen elkaar alledrie, zonder dat we elke dag contact moeten hebben. Marja, mijn buufvriendin. Altijd korte contactjes, maar toen ik ineens alleen verder moest, stond ze meteen voor me klaar!! Met Ilonka deel ik een vriendschap die al 30 jaar duurt. We weten alles van elkaar, zelfs dingen die helemaal niemand anders weet. Met Sylvia deel ik koffieavondjes. Gewoon in een joggingbroekje op de bank bij elkaar koffie drinken en elkaar steunen in goede en slechte tijden. Even oud als ik en ook heel veel meegemaakt. Dingen die een ander niet zo snel meemaakt, maar dan begrijp je juist elkaar als je hetzelfde beleefd hebt. Diana, tussendoorvriendin. Aan de oppervlakte, maar als het moet er zijn. Ria en Marielle, scrapvriendinnetjes, met een extra klik. En Linda, mijn spirituele vriendin. We zijn zielezusters, ondanks ons grote leeftijdsverschil (zij is pas 28). Met haar ga ik dus naar zoiets als de paraview. Ik kan natuurlijk niet vertellen wat Tabi zei (mijn 'vaste' waarzegster), dat is te persoonlijk, maar deze keer was het weer raak. Helemaal raak. En de zaalreading was ook raak (hij koos mij uit... rood!). En de reading die Linda heeft laten doen, ook helemaal to the point hoor. Er is meer tussen hemel en aarde. Dat wat we niet kunnen zien of aanraken. Je moet het voelen. Het kan er zijn zonder dat je het beseft. Maar op het moment dat je weet dat het er is en je steun erin kan vinden, is het een aanvulling op je leven. Geloof je er niet in, dan is het er niet en andersom. Het is je geloof. God, Shakra of nada, het maakt niet uit. Spiritualiteit is datgene waar jij met je energie gelukkig mee bent. En Linda en ik geloven dus in een andere wereld, de wereld waar zielen zijn. Vandaag mocht ik een heel persoonlijke en gevoelige boodschap krijgen van zo'n ziel.... het deed me heel goed!

6 opmerkingen:

Ann Marie zei

prachtig he dat je op zo'n manier een boodschap van mensen aan gene zijde kan krijgen. Ik geloof niet dat er iets meer is dan leven op aarde, ik weet het. Ik heb meerdere malen daarvan een bewijs gekregen en dat kan je veel troost en kracht geven.

hugs Ann

Ria zei

Prachtig stukje Nic, en mooi dat je een boodschap kreeg! Wat betreft vriendinnen, ik ben blij dat ik jou en Mar ook tot mijn vriendinnen kan rekenen!xx

Ko van Dijk zei

Hallenberg was één van mijn eerste vakanties met mijn ouders. Later ben ik nog eens terug geweest met een vriendin. Toen lag er een dik pak sneeuw. Ik herken je verhaal.

Je lijkt me een leuk mens. Bezoek eens mijn weblog waar veel te lezen staat over de paranormale wereld, het Zesde Zintuig, Derek en nog veel meer.

Groet van Ko

http://www.kovandijkvertelt.nl/category/paranormaal/

Dora zei

Ik kan me hier in vinden in je hele verhaal wel, ik heb dingen meegemaakt, ervaren die niet uit te leggen zijn, ik ga ze hier niet verhullen, maar sommige noemen het onwaarschijnlijkheden, ik noem het spiritualiteit. Mooi geschreven stuk weer Nicky!

Jolanda zei

Helemaal mee eens; ik denk ook absoluut dat er meer is dan waar wij zintuigen voor gekregen hebben om mee te registreren.
En zo'n beurs....ik zou graag een keer willen, maar ik durf niet.
Waarom weet ik niet. Angst voor een teleurstelling?
Geen idee.
Ik geloof dat mijn dierbaren om mij heen zijn en dat is vooralsnog genoeg. Denk ik.
Liefs,
Jolanda

Anoniem zei

Wie heeft voor mij de contactgegevens van Tabi?
Ik hoor alleen positieve verhalen over haar.
Groetjes.

Thennie

Daisypath Vacation tickers @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Volgers