maandag 22 maart 2010

Verder dromen

Heb gisteren een lekkere vrije dag gehad. Druk maar lekker. Ik heb ook nog even zitten scrappen. Met mijn muziek op de achtergrond, country. Ria hoorde zondag, toen ze gezellig bij mij op visite was, dat ik dat aan had staan en zei: Ik wist helemaal niet dat jij daar van houdt. Toch heb ik het al een aantal keren hier en daar gemeld. Maar gisteren dus bij die muziek, was ik even uit het raam aan het staren en aan het dagdromen. Ik zag mezelf op een "frontporch" zitten op een warme zomeravond. De lucht boven het mais nog trillend van de hete zon die dag. Naast me, ik val even in herhaling, een cowboy die zacht op zijn gitaar tokkelt. Ik lekker schommelend in mijn "porchswing" met een cold beer in a dixiecup. Yep, right.
Ik mag dan wel vrijwillig vrijgezel zijn en er ten volste van genieten, als er een lekkere cowboy langskomt zeg ik geen nee. Moet het wel een blijvert zijn :)
Ik heb ooit, op de HAVO, een procedure gehad om een jaar te gaan studeren in Amerika. Ik had me toen voorgenomen om niet meer terug te komen. Mijn ouders wisten dat niet natuurlijk, dan lieten ze me niet gaan, ik was 17! Het is niet doorgegaan omdat de ouderbijdrage, bijna 10.000 gulden, niet op te brengen was door mijn ouders. Maar ik vraag me vaak af wat er dan geworden zou zijn van mijn rare leventje. Zou ik die cowboy getroffen hebben, op een ranch wonen, 5 kids en savonds met mijn rough rigged rodeo-rider op die frontporch hangen?
Natuurlijk niet, maar met mijn romantische hart droom ik graag dit soort dingen. Heerlijk he, dat we dat kunnen?

5 opmerkingen:

Dora zei

Mooi beschreven, ik ken dat soort momenten wel, als dit of dat nou wel of niet gebeurd was hoe zou het dan gelopen zijn.

Ann Marie zei

dan woon ik op the farm next to you, maar dan without the five kids and the cold beern (lol)

Ria zei

Lieve meid, je weet maar nooit wat het leven voor jou nog in petto heeft!Ik gun je in ieder geval alle geluk!! Met of zonder cowboy ;)xx

Jolanda zei

Mmm; je beschrijft een scene uit een Midsummernight-dream (of zoiets), met Don Johnson, wat toen nog een heel lekker stuk was!
Tja; zo lijkt mij dat ook wel wat! :-)

Chantal zei

Lekker toch om zo te fantaseren....

Ik hoop echt dat jouw stoere cowboy ooit komt want als ik iemand dat gun ben jij het wel...

Daisypath Vacation tickers @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Volgers