donderdag 29 april 2010

Fan

Ik ben niet echt fan van iemand, een artiest of zo. Wel weet ik dat ik bepaalde dingen die mensen gemaakt hebben, liedjes, scraps, taarten ed heel erg mooi vind. En dat ik daardoor die mensen respecteer. Ik denk dat het met leeftijd te maken heeft. Hoe ouder je wordt, hoe meer je begrijpt dat aan de achterkant van schone schijn ook altijd een of meerdere kruisjes te vinden zijn (dat rijmt ook nog eens fijn hihi). Maar vanochtend moest ik toch wel even stiekem in mezelf glimlachen. Ik zat op mijn, overigens ook romantisch ingerichte, wc-tje en zag de Cards Only en het Scrapbookmagazine achter de radiator. Die vouw ik dan dubbel zodat ze bovenaan blijven hangen. Maar ik doe ook altijd de mooiste bladzijde (naar mijn mening) aan de buitenkant, zodat je die de hele tijd ziet. En vanochtend ontdekte ik dat daar Jeanet Bosman altijd te zien is. Toch een beetje fan dus, ook al is het dan op het toilet!

2 opmerkingen:

Dora zei

Een kijkje in het leven van NIcky, leuk om te lezen, en ja wie wil er geen werk van Jeanet Bosman in huis hebben...maakt niet uit waar toch:)
Fijne dag Nicky, vandaag werken maar ga je morgen nog iets leuks doen?

Ann Marie zei

whahaha wat moet ik weet lachen om hoe je het een en ander beschrijft. Enne ik neem van jou aan dat het zeer positief is als je bij jou altijd met je werk in de wc zichtbaar bent

Daisypath Vacation tickers @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Volgers