dinsdag 6 oktober 2009

Vorig leven

Zou het echt bestaan dat je een vorig leven hebt gekend? En wat zou ik dan geweest zijn? Ik denk cowboy. Of girl, whatever. Ik heb een voorliefde voor country&western muziek, ik val helemaal voor het type cowboy (hé ik zeg niet dat dat goed is he) en ik heb een droom van hoe mijn huis eruit zou moeten zien als ik geld in overvloed had. Dat werd dan een loghome.

Het vreemde is, niemand in mijn familie heeft dit. Ik ben de enige. Waar die smaak van muziek vandaan komt, is iedereen een raadsel. En ik ben ook echt de enige die uberhaupt weet wat een loghome is. Dus heb ik mij bedacht dat ik vast en zeker in het wilde westen opgegroeid moet zijn. Ik denk dat ik hartstikke goed kon paardrijden, daar komt mijn liefde voor paardenkrachten vandaan! Ik ben een hoofddekselfreak, heb vaak een petje, hoedje, mutsje op. Dat moet die cowboyhoed geweest zijn!! En dan mijn rechtvaardigheidsgevoel, ik ben daar erg strijdvaardig in. Dus misschien was ik zelfs wel sherrif van een slapend stadje. En o.m.g. wat kan ik genieten bij het zien van de film Tombstone, in de uitvoering met Kurt Russel, Val Kilmer en Sam Elliot. Geweldig. "I'm your huckleberry" yeehaa.

Ik zal het nooit weten. Je kunt niet terug in de tijd. Ik ga dus lekker door met mijn muziekjes draaien, ik blijf vallen voor het cowboy-type en ik hoop ooit nog eens zo'n mooi houten hutje op de hei te bezitten. Op die manier is het geen verleden maar toekomst. Hopen en dromen moet je blijven doen, om te weten dat er nog tijd vooruit is. Iemand zei gisteren tegen mij: "leef zo breed mogelijk, de lengte staat namelijk niet vast". En dat vond ik wel zo mooi. Ga ik ook doen ook!

4 opmerkingen:

Dora zei

Mooi verhaal, en dat huis dat wil ik ook wel hebben!
Bij het lezen moest ik denken aan de intro van Once upon a time in the west..;)

Renate zei

Oh dat wil ik ook zo'n heerlijk huis. Wat lijkt me dat lekker om te dromen over zo'n huisje! Hopelijk komen dromen uit.

Groetjes,
Renate

* Daniëlle * zei

Wie weet...? ;-)

loes de groot zei

ik heb dan wel loghome maar woon wel in het midden of know where...
en het is heerlijk! geboren en getogen in de stad mijn "cowboy" getrouwd... en nu dus al bijna 20 jaar gelukkig samen, heerlijk dus ik herken jouw verhaal wel een beetje! al is de droom voor mij werkelijkheid geworden!

grtz loes

Daisypath Vacation tickers @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Volgers