dinsdag 29 september 2009

Mannen

Mannen.... er is ooit een boek geschreven waarin beweerd wordt dat ze van Mars komen. Volgens mij komen ze gewoon uit een andere dimensie. Verder weg dan Mars, gewoon een heel andere melkweg of zo.
Hou ouder ik word hoe minder ik er van lijk te snappen. Zo heb ik een vriend, die ooit iets meer was dan "een vriend". In de periode dat "een" nog vervangen werd door "mijn" :-) Anyway, ik heb contact met hem gehouden na dat lullige telefoontje waarin je zelf maar vraagt wat er nou aan de hand is terwijl je het antwoord al bijna kunt uittekenen. Omdat hij zo iemand is die het waard is om net even meer aan te geven, dat stukje van jezelf dat veilig is bij hem, ook zonder dat "meer" (ben ik nog te volgen?). Eén van de weinige mannen die kan praten, luisteren, humor heeft, inzicht, hard werkt voor zijn geld, mij rustig krijgt als ik weer eens stuiter enz enz. Eén van de heeeeeel weinige mensen die ik vertrouw. Maar die niet verliefd is op mij.... en ik inmiddels ook niet meer op hem, dus we zitten ongeveer wekelijks heerlijk een paar uurtjes aan de telefoon te kleppen.
En eigenlijk zou ik best weer eens heerlijk tegen dat überfijne lichaam van hem aan willen kruipen, al was het maar voor 1 nachtje. Volgens mij zou het voldoende zijn om er wéér een half jaar zonder vent tegenaan te kunnen hoor. Hij heeft al toegezegd en we waren al data aan het plannen. Maar hoe langer ik erover nadenk, hoe meer ik me verwonder dat dat voor mannen heel makkelijk lijkt te zijn. Hij is nl. niet de enige. Sinds ik een paar weken geleden heb vastgesteld dat ik gewoon voorlopig geen zin heb ik een partner, stromen er "aanbiedingen" binnen lijkt het wel. Ik wil niet gek doen, maar ik weet er nu al 5 waar ik zo een nachtje mee kan holadiejeeën. Hier en daar gebonden of juist helemaal niet elkaars type. Echt, volgens mij maakt het mannen helemaal niet uit. Ik twijfel of ik het überhaupt met "vriend" moet doen, bang om toch weer verliefd te worden. Maar dat hebben mannen niet. Althans, zo lijkt het. Het helpt me ook echt niet mijn algemene beeld op mannen bij te stellen. Ja ik stel het wel bij, maar meer naar de negatieve kant. En dan zal ik (nog) maar niet vertellen wat ik verder om me heen nog allemaal zie gebeuren wat relationeel gezien niet door de beugel kan.... of ligt het aan mij??

4 opmerkingen:

Dora zei

Oew ja hoe hier op te reageren, doen wat je hart je ingeeft.
Ik heb geen idee, eerlijk he!
Zoals jij eerder in een bericht schreef is een one night stand ook helemaal niets voor mij. En ik ben heel erg voorzichtig, als ze te dichtbij komen, en dan niet als gewone vriend dan ben ik al weg. Ik zou je hier echt geen raad over kunnen geven....

loes de groot zei

ik ben helemaal van de oude stempel vrees ik.....
ik zelf zou het niets eens willen /kunnen. mijn vader zei vroeger altijd meis je moet je huid duur verkopen ik heb hem nooit goed begrepen maar nu met mijn tieners in huis des te meer!!

je bent het waard om de goede perfecte man voor jou tegen het lijf te lopen....
dus geef jezelf niet aan een one night stand!

maar goed misschien heb ik wel heel makkelijk praten...........

bij deze heel veel wijsheid liefde en shalom!

* Daniëlle * zei

Tja... wat moet/kan ik hier nu van zeggen...? Zo'n situatie ken ik niet. Heb een idee dat een one-night-stand "beter" met een onbekende kan zijn, die je nooit weer hoeft te zien. Maar beslissen moet je natuurlijk zelf doen. Kan me ook wel voorstellen dat je de lichamelijke liefde, intimiteit mist. Maar of zoiets daarvoor een oplossing kan zijn...?
Heftig...
Sterkte...
Liefs...

Ko van Dijk zei

Ik ben een man die heel veel over de liefde en relaties heeft geschreven. Als ik heel objectief naar vrouwen kijken word ik een beetje jaloers. Meiden wat leven jullie in een fatastische tijd met een overschot van 20% vrije kerels (tot 45 jaar). Jullie hebben een baan, geld en vrijheid. Profiteer daar zoveel mogelijk van. Zodra je boven de 50 komt is het voorbij.

Dus pak al je kansen aan!!!

Daisypath Vacation tickers @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Volgers